top of page

"Wees soms even stil en luister. Als jij durft te kijken in de diepte, vindt je het mooiste wat je ooit verloren was, jezelf"

-Audrey Storms-

Heb je het gevoel niet lekker in je vel te zitten. Last van angsten en onrustige gedachten en gevoelens.

Vraag je jezelf wel eens af, waarom je zo handelt zoals je doet. Wie ben jij nou werkelijk?

Wil jij (weer) dichter bij jouw gevoel komen en jouw authentieke zelf (her)ontdekken?

Mijn Visie:

MIjn visie is holistisch, alles is verbonden met elkaar, het fysieke, mentale, emotionele, spirituele en het energetische.

Ik geloof in het zelfherstellend vermogen van het lichaam en van de mens, door zelfbewustwording en zelfrealisatie. Iets waar ik zelf dagelijks mee bezig ben. Het is een manier van leven geworden.

Ik ben overtuigd  dat alles een reden heeft, iedere stap die jij zet in je leven. Iedere ontmoeting kort of langdurig, iedere gebeurtenis die jij mee mag maken, klein of groot. Alles is een stap in de richting naar jezelf.

Dus hoe mooi is het als jij hier bewust van mag worden.

Mijn doel is om andere deze inzichten in zichzelf te laten vinden. Het liefdevolle pad naar jezelf. Dit doe ik zonder oordeel, met compassie, liefde en veiligheid. De dingen die ook voor mij als mens belangrijk zijn.

Synchroniciteit:

Waar ik mij steeds meer bewust van werd was de enorme synchroniciteit in mijn leven en hoe dit mij helpt om op mijn pad te blijven en het juiste pad te volgen. Regelmatig ervaar ik in allerlei situaties synchroniciteit, waarbij ik mag vertrouwen op mijn intuïtie en dan weet ik zeker dat ik het juiste doe. Juist hierdoor gebeuren er zoveel bijzondere gebeurtenissen in mijn leven.

Ik zal mij tijdens jouw behandeling volledig afstemmen op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik bied jou veiligheid en geborgenheid. Ik kan tijdens mijn behandelingen gebruik maken van soundhealing (o.a klankschalen), meditaties, visualisaties, cacao, reiki, innerlijk kind werk, inzichtkaarten, systemisch werk (familie)opstellingen en de Akashic Records. Mocht ik tijdens een energetische behandeling informatie doorkrijgen zullen we dit na de behandeling samen bespreken, om zo tot verdere inzichten te komen.

“Audrey is een zachte en liefdevolle therapeut met veel kennis en ervaring. Ze werkt vanuit haar sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens en sluit precies aan bij jouw proces. Ze doet dit zonder oordeel en met veel compassie. Ik heb Audrey als een heel warm mens ervaren en daarnaast voelde ik me veilig genoeg om mij open te stellen zodat ik kon groeien en helen. Dankjewel Audrey!

Liefs Sanne

"Audrey is een warme lieve vrouw, waar ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Tijdens een regressie sessie heeft ze mij een gevoel van veiligheid kunnen geven gedurende een voor mij emotionele sessie. De inzichten die ik kreeg hebben mij zo veel gebracht"

ilona Brandwijk

bottom of page